Csüccs, hogy aggódás nélkül leülhess!

A Csüccs, ez a hiánypótló, innovációs termék az alkotó ajánlásával, amiban 100% gondoskodó szeretet van:

A Csüccsöt először tömegközlekedésre illetve egyébb nyilvános helyekre pl.: orvosi rendelőben, váróban történő üldögélős várakozásra álmodtam meg kismamáknak. Hiszen nekik fokozottan kell figyelniük arra, nehogy összeszedjenek valamilyen fertőzést. 

Aztán baráti tanácsokat meghallgatva rájöttem, sok más esetben is kiválóan bevethető a Csüccs. Mint például játszóterek, parkok vizes, esetleg havas padjain való ücsörgésnél, de a Csüccsel a fűre is leülhetsz. Vagy amikor barátnőddel kamaszként, fiatal felnőttként még órákat beszélgetsz egy hideg utcai lépcsőn, koszos buszmegállóban, vonatállomáson. Ám jól jöhet reptereken várakozva is. Biztos vagyok benne még sok olyan élethelyzet van, amikor majd jól jön.

Ha régóta keresed a megoldást arra, hogy megvédd ruhád tisztaságát vagy a fertőzéseket szeretnéd elkerülni, akkor ajánlom figyelmébe a terméket. 

Fejlesztés során elsődleges szempont volt a minőségi, tartós anyagok felhasználása és a kényelmes, praktikus használat

A Csüccs egy kis méretű mini tároló táskában van, amit egy igényes és tartós karabinerrel rögzíthetsz az oldaladon vagy  táskádon, így biztosan nem hagyod el!

Egy hosszabb zsinór segítségével összekötöttük a mini tároló táskát és magát az ülő felület ami egy 40x40-es softshell anyagból készült. Az ülő felület aljára vízhatlan anyagot varrtunk.

 

Jelenleg a Csüccs csak az econeked.hu webáruházban kapható.


Korábbi bejegyzés

Kommentelj